Onze grootste droom!

Vandaag is het 3 januari 2011, het begin van een nieuw jaar en we hopen zo hard ook het begin van onze grote droom.

Na 2 lange wachtweken moest ik vandaag bloed gaan laten trekken in Gasthuisberg. Om 14:15 in de namiddag kreeg ik het verlossend telefoontje. Er werd aan de andere kant gezegd dat er goed nieuws is, ik kon het totaal niet vatten dat dit betekende dat ik zwanger ben:-). Ik die er zo lang op gewacht heb, op gehoopt en voor gebeden. Ik kon het niet geloven. Ik belde direct huilend van geluk Robby op z’n werk op. Heel mooi moment ookal was het via telefoon:-).

Ik wist met m’n geluk geen blijf in de leefgroep waar ik aan’t werk was. Marlies die in andere leefgroep aan’t werk was, ben ik onmiddellijk in de armen gevlogen. Het was zo intens, een moment waarvan ik me realiseerde dat dit mij voor altijd ging bij blijven.
M’n andere collega-vriendinnen die de late dienst kwamen werken, ben ik ook direct in de armen gevlogen. Ik was hen ook allemaal zo enorm dankbaar voor de steun de laatste maanden en besef dat ik een enorm voorrecht heb met zo’n collega’s als deze.

De werkdag duurde nog lang en rond 18u30 kon ik eindelijk Robby de papa in de armen vliegen. Z’n eerste woorden waren: schat, we did it!! Robby had een leuke attentie voor mij, babysokjes (blauw en roze) en een leuk kaartje.

Hieronder vind je ons eerste foto album

zwangerschap

 • Geen Trackbacks
 • Reacties (2)
  • Robby
  • 8 januari 2011 9:59am

  Vind ik leuk 🙂

  Hou van je mijn lieve schat

  • eva
  • 14 januari 2011 9:55pm

  Echt super nieuws en ben blij dat alles goed gaat!!!
  Echte liefde tussen jullie tweetjes die veel geduld nodig heeft gehad maar eindelijk wordt ze bezegeld met een super kindje!!!
  Dikke kus
  Eva

Reacties niet mogelijk